ToimintaTällä hetkellä Hiiden tallilla ei kasvateta mitään tiettyä rotua, eikä muutenkaan suurta varsatehtailua löydy. Satunnaisia varsoja kuitenkin putkahtelee silloin tällöin talliin, ja tärkein kasvatusperiaate on luoda käyttötarkoitukseensa sopiva eläin. Hiiden tallin kasvatit kantoivet 2016-2017 alkupuolelle loppuliitettä HT, ja nykyään loppuliitteestä on luovuttu.

Orit ovat myös suurimmilta osin tarjolla jalostukseen, joten mikäli joku kiinnostaa, viestiä voi laittaa! (Yhdeystiedot etusivulla!)

Kasvattilista
5.1.2017 - fwb-o - Royal Deception HT
15.6.2016 - fwb-o - Celtic Osiris HT
2.5.2016 - sdb-t - Lost Enchantment HT
3.3.2016 - fwb-t - Silfur Fennir HT


Hiiden tallilla järjestetään harvoin kilpailuja este- ja kouluratsastuksessa.

Kilpailut järjestetään yleensä Hiiden tallin suurella kentällä, jonka saa jaettua myös lämmittelyalueeseen. Joskus verryttely suoritetaan myös läheisellä pellolla.

Ei tällä hetkellä kilpailuja/tapahtumia.Hoitajat - Varsinaista virallista hoitajatoimintaa Hiiden tallilla ei ole, mutta jos jonkun hevosen hoitaminen kiinnostaa, yhteyttä voi ottaa sähköpostilla.Miljöö


Hiiden talli sijaitsee kuvitteellisessa Suomessa, kauempana kaupungin hälinästä ja metsän ympäröimänä. Tallilla onkin loistavat maastot järvimaisemineen ja peltoineen.

Tallilta löytyy melko paljon, jonne saa rakennettua tarhoja ja laajennettua niistä laitumia tarpeen ja vuodenajan mukaan. Hevoset Hiidentallilla viettävätkin suurimman osan ajastaan ulkoillen.
Itse tallirakennus on vanha, mutta sieltä löytyy silti tilavat käytävät ja suurehkot viihtyisät karsinat. Karsinoita on 10, joista yksi toimii varsomiskarsinana. Tallista löytyy sen lisäksi satula- ja loimihuone sekä rehuvarasto. Tallin kupeessa on myös kolme ulkokarsinaa. Ratsastusmahdollisuudet saattavat yllättää, kun vertaa pienehköä tallirakennusta niihin. Treenausta varten on tilava valaistu kenttä, jonka saa tarpeen mukaan jaettua kahteen kenttään. Pieni katsomo ja estekalusto löytyy.
Pienehkö maneesikin valmistui 2015 vuoden lopulla talven treenaamista silmälläpitäen.

Tallipihasta löytyy myös laajahko parkkialue, joten kisapäivinäkään ei pitäisi tulla tilasta pulaa.


Tarhaukset:

Louhi & Taru & Trixxie
Chanelle & Diva
Taru & Louhi
Fenni & Chantti
Varsatarha orit - Tico, Roy
Orit (Rigo) tarhataan yksin.
Karsinajärjestykset:
1. Tyhjä
2. Mistress Trixxie
3. Silfur Fennir HT
4. Lost Enchantment HT
5. Royal Deception HT
6. Celtic Osiris HT
7. Letter's Mysterious Diva
8. Alegre's Chanelle
9. Riemer Ghost
10. Varsomiskarsina

Ulkokarsinat: Tuulenpesän Louhi & Virmalan Lumoojatar

Kuvat © Evli / JDB SOUND / www.lasikuu.net/vapaasti /

Hiiden talli